Sárkányok Világa
Társalgó


Ismerkedés, bemutatkozás
A sárkányokról általában
Sárkányos filmek és könyvek
Csevegés kötetlenül

Játékok

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR7yCidPdEBaiJsq_5OcltuTxC6NeVkvPke9pRMxjQbQI6QKyjC

Sárkányrajongók

Szereted a sárkányokat? Csatlakozz hozzánk!

Ismertető | Jelentkezés
Tagok {2014-ig} | Fórum

 
Így Neveld a Sárkányodat 3.

Amit eddig tudunk
Premier: 2019. március 1.
Írd le véleményedet a filmről! (Kibeszélő: várod-e már a filmet, mire számítasz, milyen pletykákat hallottál, stb.)

 
Így Neveld a Sárkányodat 2.

Előzetes | Plakátok
Képek | Újdonságok a filmben
Új sárkányok
Írd le véleményedet a filmről!

 
Dreamworks: Sárkányok

Ismertető | Epizódok
Galéria | Videók
Extrák | Érdekességek
Új sárkányfajok
Írd le véleményedet a sorozatról!

 
Így Neveld a Sárkányodat

Ismertető | Előzetesek
Képtár | Plakátok
A regényről | Eltérések
Interjúk | Videók
Vikingek | Sárkányok
Könyvek | Kritikák
Extrák | Angolul megjelent
Statisztikák
Írd le véleményed a filmről!

 
Chat
 
Kiemelt partnerek

A honlap testvéroldala. Én szerkesztem ezt is, és szintén sárkányokkal foglalkozik.

 
Affilite

 

Pokemon Go

Ha szeretnél cserélni, jelentkezz a csetben vagy vendégkönyvben!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Epizódok

Sárkányok: Hibbant-sziget harcosai

 

1. évad 1. rész - Így indítsunk sárkányiskolát (How to Start a Dragon Academy)
Hablaty azon van, hogy összhangot teremtsen a vikingek és a rakoncátlan sárkányok között. Hiába minden igyekezete, Penész, egy rosszmájú ember, a falusiakat a sárkányok ellen hangolja.

1. évad 2. rész - Egy viking állást keres (Viking for Hire)
A sárkányokkal való megbarátkozás óta Bélhangos karrierje leáldozóban. Ugyanis eddig sárkányölő fegyvereket készített. Hablaty próbál új állást keríteni neki, ám ez egyáltalán nem egyszerű feladat.

1. évad 3. rész - Állati nagy gond (Animal House)
Hibbant-sziget haszonállatai képtelenek tejet vagy tojást adni, hiszen állandó félelemben élnek a sárkányoktól. A helyzetet tovább nehezíti, hogy a tél első vihara közeledik. Hablatyra és a többi srácra vár a feladat, hogy bebizonyítsák az állatoknak, a sárkányok nem akarják őket bántani, mielőtt túl késő lenne,

1. évad 4. rész - Rettenetes jövevény (The Terrible Twos)
Amikor Hablaty hazavisz egy védtelennek tűnő sárkánybébit, Fogatlan próbálja figyelmeztetni. A sárkány tudja, az anyja keresi, és bajt hoz a falura, ha itt találja. Gazdája viszont félreérti.

1. évad 5. rész - Így bízz a sárkányodban (In Dragons We Trust)
A sárkányokat rombolásal vádolják. Hablaty bizonyítani akarja ártatlanságukat, és éjszakai járőrt szervez.

1. évad 6. rész - Alvin és a száműzöttek (Alvin and The Outcast)
A sárkányokat kiűzték Hibbant-szigetről pusztítás vádjával, így a falu sebezhetővé válik. Hirtelen megjelenik Alvin, az áruló és bandája, aki csak az alkalmat kereste, hogy lecsapjon a szigetre.

1. évad 7. rész - Így válaszd ki a sárkányodat (How to Pick Your Dragon)
Egy tengeri sárkány támadja meg Hibbant-sziget halászhajóit, de Pléhpofa és emberei nem tudnak tenni ellene semmit. Hablaty próbálja meggyőzni apját, hogy neki is kell egy sárkány, ha bármikor kellemetlen helyzet adódna. Péhpofa közben kölcsön veszi Fogatlant, Hablatynak pedig minél hamarabb hátast kell találnia apjának, ha vissza akarja kapni kedvencét.

1. évad 8. rész - Izmoskori arckép (Portrait of Hiccup as a Buff Young Man)
Hablaty úgy gondolja, apja csalódott benne, mivel ő nem olyan erős-izmos megjelenésű, mint elődjei. Hablaty bizonyítani akar, hogy ő is ér valamit, ezért kincsvadászatra indul.

1. évad 9. rész - Sárkányvirág (Dragon Flower)
A kereskedő érkezése után a sárkányok titokzatos módon megbetegszenek. Főhősünkre hárul a feladat, hogy ki találja, mi okozza ezt, mielőtt a kedvenceik végleg nyugovóra térnek.

1. évad 10. rész - Hanga-riadó 1. rész (Heather Report)
A srácok a tengerparton egy lányt, Hangát, találnak. Astrid egyre féltékenyebb és gyanakvóbb lesz iránta, és nem alaptalanul, hiszen a Sárkányok Könyve után szimatol.

1. évad 11. rész - Hanga-riadó 2. rész (Heather Report, Part 2)
A fiúk és lányok elutaznak Alvin szigetére, hogy visszaszerezzék a könyvet. Ám közben Hanga szüleit is meg kell menteni.

1. évad 12. rész - Olvadásfeszt (Thawfest)
Hablaty le akarja győzni Takonypócot az évente megrendezésre kerülő Olvadás fesztivál játékain. Úgy érzi muszáj legyőznie vetélytársát, és az egész verseny az agyára megy.

1. évad 13. rész - Ha beüt a mennykő (When Lightning Strikes) Amikor titokzatos villámcsapás éri Hibbant-szigetet, elkezdenek aggódni. Úgy gondolják ez büntetés Thortól, és Fogatlant okolják.

1. évad 14. rész - Mi van a mélyben (What Flies Beneath)
Egy különös sárkány bukkan fel Hibbant-szigeten. Hablaty megpróbál rájönni, milyen kapcsolat van Fogatlan és az új jövevény között.

1. évad 15. rész - Iker félsiker (Twinsanity)
A srácokra ezúttal is komoly feldat hárul: mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy fenntartsák szövetségeseikkel a békét, és aláírják a szerződést. A klán új főnöke, Dagur, az őrült egyáltalán nem könnyíti meg a dolgukat. Kőfej és Fafej is összeveszik és képtelenek kordában tartani sárkányukat, ami nehezíti a helyzetet.

1. évad 16. rész - Az engedetlen (Defiant One)
Hablatynak és Takonypócnak a különbözőségeik ellenére meg kell tanulnia együtt dolgozni, amikor az ellenséges szigeten rekednek. Fogatlan farka eltört és Takonypóc sárkánya eltűnt!

1. évad 17. rész - Nyaktörő láp (Breakneck Bog)
Johann, a kereskedő elveszti Hablaty ajándékát (amit néhai édesanyjától kapott volna). Hablaty és a srácok egy különös mocsárba mennek megkeresni azt.

1. évad 18. rész - Másfajta drágakő (Gem of a Different Color)
Halvér talált egy gyöngyöt, amelyről az a hír járja, hogy jószerencsét hoz. Hamarosan mindenki meg akarja kaparintani. Sajnos inkább veszélyes dolgokat hoz magával...

1. évad 19. rész - Egy család vagyunk (We are Family, Part 1)
A Bork Hét során Hablaty talál egy térképet az éjfúriák lehetséges tartózkodási helyéről. Nem kérdés, Fogatlannal egyből neki vág, hogy felfedezze.

1. évad 20. rész - Egy család vagyunk (We are Family, Part 2)
Hablatynak és Penésznek össze kell dolgozniuk, ha meg akarják menteni Fogatlant a kívülállóktól. Közben Pléhpofa és Bélhangos és a srácok megpróbálnak kiötleni egy szökési tervet.

 

Sárkányok: Hibbant-sziget Védelmezői

 

2. évad 1. rész - Élni és szállni hagyni (Live and Let Fly)
Alvin és csatlósai támadásra készülnek Hibbant-sziget ellen. Pléhpofa ezért korlátozásokat vezet be a Sárkány Akadémián: senki nem repülhet. Az már biztos, hogy Alvin be fogja vetni a sárkányokról tanultakat. Hablaty a sziget védelme érdekében megalapítja a Szárnyasok Klubját, hogy titokban mégis gyakoroljanak. Igen ám csak a barlangokban egy suttogó halál tojás is el van rejtve.

2. évad 2. rész - A vas gronkel (The Iron Gronckle)
Halvér rájön, hogy Bütyök képes egy igen könnyű és erős fémet előállítani a szervezetében. A srác úgy gondolja, sárkánya túl lassú, így jobb lenne fémtermelésre befogni. Igen ám, de a visszájára fordul a dolog, a falut mágneses kőtámadás éri.

2. évad 3. rész - Az éj és a fúria (The Night and the Fury)
Hablaty és a többiek a Sárkány-szigetre mennek sárkányaik nélkül, hogy fejlesszék képességeiket. A szigeten Dagurba botlanak, az őrült sárkányvadászba. Dagur végezni akar Fogatlannal.

2. évad 4. rész - Alagútvesztő (Tunnel Vision)
A faluban szárazság van. Hablaty és Fogatlan egy csoport bébi sárkányt talál a föld alatt, melyeket Alvin telepített oda.

2. évad 5. rész - Verseny a Tűzféreg-szigetre (Race to Fireworm Island)
Takonypóc sárkánya nem tud lángba borulni. A srácoknak rá kell jönniük, mi lehet ennek az oka, mielőtt túl késő lenne.

2. évad 6. rész - A félelem színe (Fright of Passage)
Astrid Hablaty segítségére szorul, amikor szembe kell néznie egy szörnyű lidércsárkánnyal. Sőt  helyre kell állítania a család becsületét, ami veszélybe került nagybátyja miatt. Halvérnek köszönhetően rájönnek a titok nyitjára.

2. évad 7. rész - Alagútonállók (Worst in Show)
Amíg a srácok azon versengenek, ki tud a legjobb rettenetes rém sárkány tréner lenni, Alvin és bandája közeledik a sziget felé.

2. évad 8. rész - A szigetpusztító (Appetite for Destruction)
A kis csapat különféle új sárkányfajokat talál a Sárkányok Szigetén. Sajnos azonban örömük nem felhőtlen, mivel a Screaming Death (visító halál) akármikor visszatérhet.

2. évad 9. rész - Cipzárhát a pácban (Zippleback Down)
Fafej csapdákat keres, és bele is sétál. Közben találkozik a már felnőtt Tüzessel. Ami korántsem tűnik felhőtlen viszontlátásnak, és ha még ez nem volna elég, vészes erdőtűz is keletkezik!

2. évad 10. rész - (A View to a Skrill, Part 1)
A kis csapat egy jégbe fagyott örvészt talál. Az hamarosan kiolvad, így már nem csak ezzel a félelmetes sárkánnyal, hanem Dagurral is szembe kell néznie (aki mellékesen le akarja vadászni). Hablaty és Fogatlan megpróbálja ezt megakadályozni. Közben Alvin is felbukkan...

2. évad 11. rész - (A View to a Skrill, Part 2)
Az áruló Alvin elkapta az örvészt! Hablaty és az ikrek megpróbálják kiszabadítani. Ennek során megtudják, hogy Dagur és Alvin szövetkezett, és Hibbant-szigetre akarják szabadítani a sárkányt.

2. évad 12. rész - (The Flight Stuff)
Takonypóc azt hiszi közeleg számára a vég, és Gustavra bízza sárkányát, Kampót. Aztán rájön, hogy mégsem, visszaveszi kedvencét. Gustavnak megtetszett a helyzet, és úgy dönt, csatlakozik a Sárkány Akadémiához.

2. évad 13. rész - (Free Scauldy)
A srácoknak meg kell gyógyítaniuk egy sárkányt, és visszavinnük az óceánba, mielőtt az elemek áldozatául esik.

2. évad 14. rész - (Frozen)
A gyorsfúrók (speed stringer) ellepték Hibbant-szigetet, és az ottlakók bujdosásra kényszerülnek.

2. évad 15. rész - (A Tale of Two Dragons)
Astrid és Takonypóc sárkánya összeveszik, miközben a lakosok a betakarításra készülődnek.

2. évad 16. rész - (The Eel Effect)
Hibbant-szigeten járvány van, angolnát gyűjtenek a leküzdéséhez. Egy hal megtámadja Hablatyot, és Fogatlan a segítségére siet. Ennek során elkap ő is egy betegséget.

2. évad 17. rész - (Smoke Gets in Your Eyes)
Johann, a kereskedő hatalmas mennyiségű fémet szállít a Nyaktörő Lábról Hibbant-szigetre. A szigetet hamarosan elárasszák az üszkös füstlehelők, tárgyak után kutatva. Gyorsan megoldást kell találni, hiszen a vikingeknek nem marad fegyverük, hogy megvédjék magukat

2. évad 18. rész - (Bing! Bam! Boom!)
Három bébi dörgődob követi Hablatyot és Pléhpofát Hibbant-szigetre. De oda nem tudnak beilleszkendi, majdnem elpusztítják az egész falut. A Sárkány-szigeten szintén nem boldogulnak.

2. évad 19. rész - (Cast Out, Part 1)
Takonypócnak elege lesz a szabályok betartásából, és kilép Hablatyék Sárkány Akadémiájából. Közben Alvin is megjelenik a szigeten állítólag azért, hogy jóvá tegye a hibáit - ám de lehet hinni neki?

2. évad 20. rész - (Cast Out, Part 2)
Hablaty kénytelen együttműködni Alvinnal annak érdekében, hogy megmentse apját Dagur karmai közül. A srácok, Dagurék, a sikító halál mind Számkivetett szigeten  futnak össze. Ez a csata dönti el a szigetcsoport sorsát.

 
Sárkány hozott!

Kedves látogató, köszöntelek ezen a sárkányokkal foglalkozó oldalon! Itt minden fontos információt megtalálsz róluk, sőt értesülhetsz is a legújabb hírekről.

TÁRSSZERKESZTŐT KERESEK, a részletekről ITT olvashatsz

 
A honlap
 
A Sárkányokról
 
Szórakozás
 
SárkányIskola *Szerep*

Bevezető
Jelentkezés
Karakterek {2014-ig}
Szerepjáték

Iskolánkban hasonló tárgyakról tanulhatsz, mint a való életben. Ám van valami, ami mégis teljesen megkülönbözteti: ezek mind sárkányokról szólnak!

 
Lájkolj minket a Facebookon!


Facebook oldalunkon további érdekességeket, infókat tudhatsz meg.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szavazás
Melyik a kedvenced?

Így Neveld a Sárkányodat
Trónok Harca
Sárkányszív
Elliot, a sárkány
Eragon
egyéb, leírom a chatban vagy vendégkönyvben
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Sárkányfanok
Indulás: 2006-02-18
 
Figyelmeztetés

A honlapon minden saját írás és fordítás. Más honlapon közzétenni tilos!

(C) Dragons-fantasy.gportal.hu 2006-2016

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******